Promotieactie - maak nu gratis (of voor 'n biertje:)) kennis met onze extensies

E-ffect heeft voor haar bezoekers een uniek aanbod. Op donderdag 11 mei a.s. kunnen alle bezoekers van de website gratis een extensie naar keuze uitproberen. Je hebt de keuze uit vier nuttige extensies voor je webwinkel uit onze totale collectie van 30 extensies. Bekijk hier de actiepagina.


Uit welke extensies kan je kiezen?

Product-details pop-up

De product details pop-up extensie helpt je klanten om de belangrijkste eigenschappen van je product vanuit het zoekscherm te zien. Dit is ideaal als je klant bepaalde producten met elkaar wil vergelijken. Je klant kan producten eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen, zonder te hoeven herladen.

Product opties

Sommige producten komen in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld in verschillende kleuren en maten. Met de product opties extensie kunnen je klanten eenvoudig de versie van het product zoeken die zij willen. Hebben niet al je uitvoeringen dezelfde prijs? Geen probleem, ook dit is aan te passen.

Vergrootglas

Met de vergrootglas extensie kunnen je klanten eenvoudig inzoomen op de producten die jij verkoopt. Zo kunnen ze je producten tot in detail bekijken en gaan ze met meer vertrouwen over tot aankoop.

Blog

Voeg eenvoudig een blog toe aan je webwinkel. Met de blog extensie kun je niet alleen meer verkeer trekken via zoekmachines, je kunt ook laten zien dat jij de expert bent in je vakgebied.

Hoe werkt het?

  1. Maak rechtsboven een account aan;
  2. Selecteer de extensie naar keuze: Product-details pop-upProduct optiesVergrootglasBlog
  3. Besluit of je ons een biertje wilt geven voor de extensie;
  4. Wellicht zal je begrijpen dat de support bij deze actie gelimiteerd is;
  5. We zijn een nieuwe speler en zouden het daarom enorm waarderen wanneer je je ervaring deelt via social media of een review achterlaat. Alvast onze dank!