Content marketing: pakkende productomschrijvingen & boeiende blogposts

De inhoud van de webwinkel is net zo belangrijk als het ontwerp. Je klanten willen een weloverwogen keuze maken voordat ze overgaan tot de aanschaf van een product. Natuurlijk letten ze hierbij op de prijs en de kwaliteit van het product, maar ze willen ook weten dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Het maken van interessante content is een van de beste manieren om te laten zien dat jij de expert bent op je vakgebied. De content experts van E-ffect helpen webwinkeliers met content marketing. Dit doen wij zowel op uitvoerend als strategisch niveau.

Wat doen wij:

Pakkende productomschrijvingen

Goede productomschrijvingen zijn van levensbelang voor je webwinkel. De teksten laten de klanten ervaren hoe het is om jouw product in huis te hebben. Alle mogelijke vragen van de klant worden beantwoord. Tegelijkertijd scoort de pagina goed in zoekmachines waardoor mensen die gericht op zoek zijn bij jouw uit komen.

Boeiende blogposts

Een blog is wellicht het meest typische voorbeeld van content marketing. Met een blog laat je zien dat jij de expert bent in je vakgebied. Je biedt informatie waarmee je klanten helpt bij het maken van een keuze. En als kers op de taart haal je ook nog veel meer verkeer binnen via zoekmachines.

Interessante informatie

De klant wil weloverwogen een keuze maken, maar hij kan de producten niet voelen of vastpakken. Interessante informatie zoals keuzehulpen, e-books of infographics kunnen jouw klanten helpen om de juiste keuze te maken bij het kiezen van een product.

Slimme strategieën

Hoe zorg jij ervoor dat klanten bij jouw webwinkel terecht komen? Via welke mediums kun je jouw klanten het beste bereiken? Hoe kun je het beste laten zien wat jouw product voor de klant kan doen? Hoe past dat allemaal binnen je budget? Wij denken graag met je mee voor een antwoord op deze en andere vragen.

Heb je geen idee hoe wat een slimme strategie is om jouw doelgroep te bereiken? Is het schrijven van pakkende productomschrijvingen of boeiende blogposts niet aan jou besteed? Beschik je niet over de juiste apparatuur om flitsende filmpjes te maken over jouw producten? Heb je geen tijd om interessante informatie over jouw producten samen te stellen? Geen probleem. E-ffect helpt webwinkels bij het maken van content die jouw klant laat zien dat jij dé expert bent.

Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen bij het maken van de juiste content? Vul dan hier je telefoonnummer in en wij bellen jou!