Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Het wordt aangeraden om de gebruiksvoorwaarden te lezen voordat je overgaat tot een aankoop in de webwinkel van E-ffect. Op het moment dat u een aankoop doet wordt verondersteld dat je akkoord bent gegaan met deze algemene voorwaarden.

Bij de aankoop van software uit de webwinkel van E-ffect krijg je een niet-exclusieve, beperkte licentie om de software te gebruiken. Deze licentie is onderhevig aan de volgende voorwaarden.

  1. Je mag de software van E-ffect installeren op meer dan één domein. E-ffect biedt echter alleen (gratis) ondersteuning bij het geregistreerde domein.

  2. De code van onze software is niet versleuteld. Je mag dus wijzigingen aanbrengen in de code om deze aan jouw wensen aan te passen. E-ffect biedt alleen ondersteuning bij technische problemen als je de code niet aangepast hebt.

  3. Het is niet toegestaan om de copyright-informatie in de header van het xml-descriptor bestand aan te passen. De copyright-informatie uit de footer mag verwijderd worden.

  4. Het is niet toegestaan om de licentie over te dragen of toe te wijzen aan iemand anders zonder uitdrukkelijke toestemming van E-ffect.

  5. Het is niet toegestaan om intellectueel eigendom te claimen van een van onze producten, ook niet als u deze zelf aangepast heeft.

  6. E-ffect is niet verantwoordelijk voor schade van wat voor dan ook, voortkomend uit het gebruik van de producten van E-ffect. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor alle directe en indirecte schade aan uw webwinkel als gevolg van het gebruik van onze software.

  7. Je krijgt, gerekend vanaf de aankoopdatum, een jaar lang gratis updates. Onze producten zijn ontworpen voor gebruik met de laatste stable version van Magento. Wij kunnen echter niet garanderen dat onze producten ook zullen werken met nieuwere versies van Magento.

  8. Je kunt de extensie downloaden nadat je betaald hebt.

Ben je niet tevreden over een E-ffect product of ondervind je technische problemen? Bekijk dan ook ons retourbeleid.