Afhaalpunt kiezen

SKU
MEXT-44
Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
€ 59,00

Webwinkels openen steeds vaker fysieke winkels, terwijl fysieke winkels steeds vaker een webshop openen. Veel klanten vinden het prettig om naar een echte winkel te gaan om een product te zien, uit te proberen of om een bestelling af te halen. Met de filiaalzoeker kun jij aan de klant laten zien waar jouw fysieke winkels zijn, zodat de klant naar jou toe kan komen.


€ 59,00
-
+
Voeg toe aan mandje


Steeds meer webwinkels bieden hun klanten de mogelijkheid om producten op te halen in een fysieke winkel of een afhaalpunt. Voor veel klanten is het een handige manier om gratis de producten op te halen, terwijl het voor jouw webwinkel een mooie mogelijkheid is voor een extra contactmoment met je klant. Magento 2 faciliteert het ophalen van een bestelling mogelijkheid niet. Met de Magento 2 afhaalpunt kiezen extensie kunnen je klanten er eenvoudig voor kiezen om hun producten op te halen in een winkel van hun keuze. Je kunt klanten eenvoudig helpen om de winkel te vinden die voor hen het meest dichtbij is. Technische informatie: De afhaalpunt kiezen extensie is speciaal ontwikkeld voor Magento 2. De extensie is makkelijk te installeren en te configureren in het administratorpaneel van je webshop. De extensie is gebouwd volgens de ontwikkelrichtlijnen van Magento en is volledig open source. De voordelen:

Voordelen:

  • Biedt je klanten de mogelijkheid om een product op te halen in een winkel naar keuze
  • Help je klanten om de winkel te vinden die voor hen het dichtst bij is
  • Geef je klanten informatie over openingstijden en feestdagen
  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels
  • Krijg tot drie maanden na aanschaf ondersteuning bij problemen
  • Je krijgt een jaar lang gratis updates

De extensies van E-ffect zijn gemakkelijk te installeren en te configureren met deze gids. Kom je er niet uit? Bestel dan hulp bij installatie en wij installeren de extensie voor jou

Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, overzicht

1. Voordelen en mogelijkheden

Geef je klanten de mogelijkheid om hun bestellingen (al dan niet gratis) op te halen in een afhaalpunt naar keuze. In de beheersmodule kun je alle relevante informatie voor je klanten invoeren, zodat zij een zo goed mogelijke keuze kunnen maken over welk afhaalpunt.

 

2. Zoek een afhaalpunt op basis van afstand

Voordat je klanten een keuze maken, kunnen zij op basis van afstand uitzoeken of er een afhaalpunt bij hen in de buurt is. Ook kunnen ze zoeken op basis van woonplaats.

Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, zoeken op afstand
 
Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, zoeken op locatie of gebied

3. Zoek op basis van gebied

Je klanten kunnen eenvoudig een afhaalpunt in de buurt zoeken op basis van hun woonplaats of postcode.

 

4. Een afhaalpunt selecteren in de lijst

Als laatste kunnen klanten een afhaalpunt uit een lijst opzoeken. Dankzij de integratie met Google Maps kunnen de klanten het pand zien via Google Streetview. Ook kunnen zij hun route naar de winkel plannen.

Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, Afhaalpunt selecteren in de lijst
 
Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, Kies ophalen als verzendmethode

5. Kies ophalen als verzendmethode

Je klanten kunnen afhalen kiezen als verzendmethode. Je kunt dezelfde parameters instellen als bij bij andere verzendmethoden, zoals de kosten. Afhankelijk van de mogelijkheden kunnen klanten ook een datum en een tijd kiezen waarop zij de producten willen komen ophalen.

 

6. Weergave op het overzicht

Op het overzicht van de bestelling kunnen je klanten zien dat ze hebben gekozen voor afhalen. De eventuele kosten hiervan worden gespecificeerd.

Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, weergave op het overzicht van de bestelling
 
Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, Beheer je afhaalpunten / winkels

7. Beheer je afhaalpunten

Met de afhaalpunt kiezen extensie voor Magento 2 kun je eenvoudig alle eigenschappen van de afhaalpunten beheren. Eventueel kun je ook een .csv bestand inlezen met de informatie van al je winkels.

 

8. Voeg tags toe

Met behulp van tags kun je je klanten eenvoudig extra informatie geven. Je kunt bijvoorbeeld een tag toevoegen als een afhaalpunt ook op zondag open is of als je er gratis kunt parkeren.

Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, Tags beheren
 
Magento 2 Afhaalpunt kiezen, openingstijden beheren

9. Beheer openingstijden

Je kunt van alle afhaalpunten eenvoudig aangeven op welke dagen en tijdstippen zij geopend zijn. Op deze manier kunnen je klanten zo snel mogelijk een keuze maken.

 

10. Geef feestdagen aan

In de beheersmodule van de extensie kun je eenvoudig feestdagen toevoegen. Zo komen je klanten niet voor een dichte deur te staan.

Magento 2 Afhaalpunt kiezen, Geef feestdagen aan
 
Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, Beheer speciale dagen

11. Beheer speciale dagen

Met de afhaalpunt kiezen extensie voor Magento 2 kun je eenvoudig speciale dagen toevoegen. Denk hierbij aan dagen waarop er evenementen zijn in je winkels. Wellicht vinden je klanten dit interessant.

 

12. Beheermogelijkheden

Je kunt tal van zaken instellen, zoals het aantal afhaalpunten dat klanten op een pagina zien en het aantal foto’s per winkel. Je kunt eventueel ook eenvoudig de extensie uitschakelen.

Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, Beheer mogelijkheden
 
Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, Links met Facebook en Google Maps, Service API

13. Links met Facebook en Google Maps

De afhaalpunten kiezen extensie biedt de mogelijkheid om links toe te voegen naar Google Maps en Facebook. Dit kan je klanten helpen om de winkels te vinden.

 

14. Stel de zoekmogelijkheden in

Help je klanten om zo snel mogelijk een afhaalpunt te vinden. Dit kan onder andere door in te stellen op welke gegevens een klant kan zoeken. Ook kun je instellen binnen welke straal vanaf het factuuradres er afhaalpunten worden weergegeven.

Magento 2 Extensie Afhaalpunt kiezen, Stel de zoekmogelijkheden in

- Version: 1.1 (Oct, 2017) - Compatible with Magento 2.2.x

- Version: 1.0 (Oct, 2016) - Initial release

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afhaalpunt kiezen
Uw waardering