Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
€ 59,00

Met de Bezorgmoment extensie kun je je klanten volledig informeren over de bezorging van hun bestelling. Waar mogelijk kunnen je klanten zelf invloed uitoefenen op de bezorging, bijvoorbeeld door een bezorgmoment te kiezen. 


€ 59,00
-
+
Voeg toe aan mandje


De levertijd is een van de belangrijkste overwegingen bij klanten van een webwinkel. De klant wil het product liefst vandaag nog ontvangen. De Magento 2 Bezorgmoment extensie biedt je de mogelijkheid om de klant tal van opties te geven aangaande de bezorging van de bestelling. 

Een van de belangrijkste opties is dat je je klanten de keuze kunt bieden in de bezorgdatum. Zo kan de klant zorgen dat het product afgeleverd wordt op het moment dat hij thuis is. Ook kunnen klanten een notitie achterlaten voor de koerier. Als laatste biedt de plugin uitgebreide mogelijkheden om de bezorgdata in te stellen. Hierbij kan onder andere rekening worden gehouden met feestdagen en dagen waarop uw koeriersbedrijf niet bezorgd. Het resultaat is een tevreden klant die het gevoel heeft controle te hebben over de levering van de bestelde producten. 

Technische informatie
Bezorgmoment extensie is gemaakt voor Magento 2. De extensie is makkelijk te installeren en te configureren. Geavanceerde configuratie is mogelijk met gebruik van HTML of CSS. De extensie is gebouwd volgens de ontwikkelrichtlijnen van Magento en is volledig open source.

Voordelen:

  • Stel alle informatie voor de bezorging van je producten in, zoals weekend- en feestdagen. 
  • Biedt de mogelijkheid om tijdsintervallen in te stellen
  • Bepaal voor iedere klantgroep welke informatie over de bezorging waar zichtbaar is. Denk bijvoorbeeld aan informatie op de factuur of in het account van uw klant
  • Geef je klanten de mogelijkheid om zelf een bezorgmoment te kiezen
  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels
  • Krijg tot drie maanden na aanschaf ondersteuning bij problemen
  • Je krijgt een jaar lang gratis updates

De extensies van E-ffect zijn gemakkelijk te installeren en te configureren met deze gids. Kom je er niet uit? Bestel dan hulp bij installatie en wij installeren de extensie voor jou.

Magento 2 Delivery Date Pro

1. Beheer alles omtrent de bezorging

Met deze extensie kun je alles instellen rondom de bezorging van je bestellingen, van vakantiedagen tot en met de mogelijkheid voor klanten om opmerkingen achter te laten voor de koerier. 

2. Stel bezorgperioden in

Stel in de backend in wanneer je bedrijf niet kan bezorgen (bijvoorbeeld tijdens feestdagen, vakanties of weekenden. Zo kun je je klanten optimaal informeren. 

bezorgmoment extensie voor Magento 2
Magento 2 bezorgmoment extensie

3. Voeg tijdsintervallen toe

Voeg verschillende tijdsintervallen toe waarop je kunt bezorgen en informeer de klant hierover. .

4. Bepaal bezorgdagen

Met de bezorgmoment extensie voor Magento 2 kun je eenvoudig instellen op welke dagen je bestellingen kunt bezorgen. Zo kunnen je klanten eenvoudig zien wanneer ze hun pakketjes kunnen krijgen. 

Magento 2 extensions
delivery date extension

5. Bepaal waar je je klanten informeert

Je kunt alles instellen over hoe je klanten geïnformeerd worden over de bezorging. Je hebt niet alleen de keuze waar deze informatie komt te staan, je kunt de informatie ook op een andere plek neerzetten bij bepaalde groepen klanten (voor bijvoorbeeld zakelijke klanten).  

6. Kies een andere afleverdatum

Desgewenst kun je je klanten een andere afleverdatum laten kiezen als hen dat beter uit komt. 

delivery time extension
delivery date and time extension

7. Informeer je klanten per e-mail

Je klanten worden graag geïnformeerd. Met de bezorgmoment extensie kun je je klanten een e-mail sturen als de koerier onderweg is. 

8. Laat klanten een bezorgdatum kiezen.

Willen je klanten hun kerstcadeaus ruim van tevoren laten bezorgen of liever vlak voor kerst? Waarom biedt je ze niet de keuze. 

Magento 2 delivery date and time
Magento 2 delivery time extension

9. Overzicht voor de klant

Nadat je klanten hun bezorginformatie hebben achter gelaten kunnen zij deze makkelijk terugvinden in hun eigen account. 

- Version: 1.1 (Oct, 2017) - Compatible with Magento 2.2.x

- Version: 1.0 (Oct, 2016) - Initial release

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bezorgmoment
Uw waardering