Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
€ 89,00

Een cadeaubon is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Met de cadeaubonnen extensie voor Magento 2 kunnen je klanten voortaan een cadeaubon cadeau doen van jouw winkel. Een betere reclame is er niet!


€ 89,00
-
+
Voeg toe aan mandje

Cadeaubonnen zijn een waardevolle marketingtool. Mensen die overtuigd zijn van jouw winkel geven een potentiële nieuwe klant de mogelijkheid om geld te besteden in jouw winkel. Een cadeaubon levert dus niet alleen direct omzet op, maar ook exposure. Met de Magento 2 cadeaubonnen extensie kun je eenvoudig cadeaubonnen maken en beheren voor jouw webwinkel. Je kunt zelf de cadeaubonnen beheren en bepalen onder welke voorwaarden deze kan worden ingewisseld.

Technische informatie: Onze cadeaubonnen extensie is speciaal ontwikkeld voor Magento 2. De extensie is makkelijk te installeren en te configureren in het administratorpaneel van je webshop. De extensie is gebouwd volgens de ontwikkelrichtlijnen van Magento en is volledig open source.

Voordelen:

  • Maak cadeaubonnen van verschillende waarden aan als product in je webwinkel
  • Klanten kunnen zelf een boodschap toevoegen voor de ontvanger
  • Bepaal zelf de voorwaarden van de cadeaubonnen, zoals de vervaldatum
  • De mogelijkheid om verschillende mooie ontwerpen toe te voegen
  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels
  • Laat je klanten zien dat ze een cadeautje krijgen. Desgewenst kan in een productbeschrijving worden toegevoegd dat je klanten een cadeautje krijgen
  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels
  • Krijg tot drie maanden na aanschaf ondersteuning bij problemen
  • Je krijgt een jaar lang gratis updates

De extensies van E-ffect zijn gemakkelijk te installeren en te configureren met deze gids. Kom je er niet uit? Bestel dan hulp bij installatie en wij installeren de extensie voor jou

Magento 2 Extensie Cadeaubonnen, Voordelen en mogelijkheden

1. Voordelen en mogelijkheden

Met de Cadeaubonnen extensie voor Magento 2 kun je eenvoudig een productcategorie voor cadeaubonnen aanmaken. Je kunt alle cadeaubonnen voorzien van je eigen ontwerpen.

 

2. Verkoop je cadeaubonnen als producten

voor Magento 2 kun je de cadeaubonnen voor jouw webwinkel verkopen als producten. Je klanten kunnen de cadeaubonnen naar hun eigen wensen aanpassen.

Magento 2 Extensie, Cadeaubonnen, Verkoop je cadeaubonnen als producten
 
Magento 2 Extensie Cadeaubonnen, Cadeaubonnen inwisselen

3. Cadeaubonnen inwisselen

Je klanten kunnen hun cadeaubon op twee manier inwisselen; een code invoeren bij het afrekenen of de waarde van de cadeaubon toevoegen aan hun account.  

 

4. Makkelijk in te wisselen bij het betalen

Met de cadeaubonnen extensie voor Magento 2 is het eenvoudig mogelijk voor je klanten om de bonnen in te wisselen op de betaalpagina. De extensie ondersteunt meerdere cadeaubonnen per klant.

Magento 2 extensie, cadeaubonnen, makkelijk in te wisselen bij het betalen
 
Magento 2 extensie, cadeaubonnen, beheer de verschillende cadeaubonnen

5. Beheer de verschillende cadeaubonnen

In het beheerspaneel kun je verschillende instellingen voor de cadeaubonnen beheren, waaronder: gebruikte codes, het gebruik en toepassing van cadeaubonnen, het ontwerp van de cadeaubon en de waarde en verzendkosten van de cadeaubonnen.

 

6. Beheer de waardebonnen

Met de waardebonnen extensie kun je verschillende codes beheren. Je kunt codes ongeldig maken of handmatig uitgegeven codes toevoegen.

Magento 2 extensie, cadeaubonnen, beheer de waardebonnen
 
Magento 2 extensie, cadeaubonnen, beheer je verschillende waardebonnen

7. Beheer je verschillende waardebonnen

In de beheersmodule kun je eenvoudig je verschillende waardebonnen beheren. Ook kun je heel makkelijk nieuwe cadeaubonnen toevoegen.

- Version: 1.1 (Oct, 2017) - Compatible with Magento 2.2.x

- Version: 1.0 (Oct, 2016) - Initial release

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cadeaubonnen
Uw waardering