Geavanceerd Zoeken

SKU
MEXT-04
Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
€ 59,00

Een zoekfunctie is de snelste manier voor klanten om producten te vinden. Een klant die een specifieke zoekterm (bijvoorbeeld een typenummer) invoert heeft waarschijnlijk al een keuze gemaakt voor een product. De zoekfunctie is op dat moment heel belangrijk voor de conversie - vindt de klant het product niet, dan koopt hij het ergens anders.


€ 59,00
-
+
Voeg toe aan mandje

Een zoekfunctie is de snelste manier voor klanten om producten te vinden. Een klant die een specifieke zoekterm (bijvoorbeeld een typenummer) invoert heeft waarschijnlijk al een keuze gemaakt voor een product. De zoekfunctie is op dat moment heel belangrijk voor de conversie - vindt de klant het product niet, dan koopt hij het ergens anders.

De geavanceerd zoeken extensie van E-ffect maakt het voor klanten makkelijk om de producten te vinden die ze zoeken. In het zoekscherm kun je bepaalde info laten zien over het product, evenals een thumbnail van de productfoto. Desgewenst laat de zoekfunctie ook categoriepagina’s, algemene informatie (zoals bijvoorbeeld over de verzendkosten) en informatie op je website of blog zien.

De zoekmachine is erg gebruikersvriendelijk. Zo kunnen zoektermen worden aangevuld. Daarnaast kun je synoniemen aangeven. Zoekt iemand op een haardroger, dan kun je de klant doorverwijzen naar een pagina met föhns. Daarnaast de beschikt de zoekmachine over spellingscontrole, waardoor de klant ook bij het maken van een schrijffout op de juiste pagina terecht komt.

Technische informatie
Onze geavanceerd zoeken extensie is gemaakt voor Magento 2. De extensie is makkelijk te installeren en te configureren in het administratorpaneel van je webshop. De extensie is gebouwd volgens de ontwikkelrichtlijnen van Magento en is volledig open source.

De voordelen:
  • De zoekmachine laat de belangrijkste productinformatie in het zoekresultaat zien. Je kunt bijvoorbeeld klantenbeoordeling of prijs laten zien, maar ook een andere eigenschap waarvan je weet dat klanten die belangrijk vinden.

  • Laat verschillende soorten pagina’s zien, zoals productpagina’s, categorieën, maar ook informatie op je blog of in je veelgestelde vragen.

  • De auto-aanvulfunctie geeft je klanten suggesties over zoektermen en producten.

  • Definieer synoniemen om ervoor te zorgen dat je klanten altijd goed terecht komt.

  • De spellingscorrectie zorgt ervoor dat je klanten vinden wat ze zoeken, ook als ze een schrijffout maken

  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels

  • Krijg tot drie maanden na aanschaf ondersteuning bij problemen

  • Je krijgt een jaar lang gratis updates

De extensies van E-ffect zijn gemakkelijk te installeren en te configureren met deze gids. Kom je er niet uit? Bestel dan hulp bij installatie en wij installeren de extensie voor jou.
Magento 2 Extensie, Geavanceerd Zoeken,  Zoek slimmer

1. Zoek slimmer

Zoek sneller De Magento 2 geavanceerd zoeken extensie laat je klanten binnen milliseconden vinden wat ze zoeken door simpelweg een paar letters in te typen.

2. Beheer zoekindex

De geavanceerd zoeken extensie beheert meerdere soorten indexen zoals producten, categorieën of pagina’s.

Magento 2 Extensie, Geavanceerd Zoeken, Beheer zoekindex
Magento 2 Extensie, Geavanceerd Zoeken, Zoek autocomplete

3. Zoek autocomplete

Administrators kunnen het aantal karakters, productinformatie (icoontje, waardering, beschrijving) en het aantal te vinden producten aanpassen.

4. Zoekmachine

Gebruikers kunnen zoekmachines instellen en de weergave aanpassen.

Magento 2 Extensie, Geavanceerd Zoeken, Zoekmachine
Magento 2 Extensie, Geavanceerd Zoeken, Zoeksuggesties

5. Zoeksuggesties

Als klanten een spelfout maken, vindt de geavanceerde zoeken extensie nog steeds de juiste producten, dit werkt voor alle talen.

- Version: 1.1 (Oct, 2017) - Compatible with Magento 2.2.x

- Version: 1.0 (Oct, 2016) - Initial release

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geavanceerd Zoeken
Uw waardering