Geavanceerde reviews

SKU
MEXT-05
Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
€ 39,00

De ervaringen van klanten zijn van onschatbare waarde voor iedere webwinkel. Met de geavanceerde review functie kunnen klanten hun ervaringen delen met jou en andere klanten. Doordat de reviews zelf aangemerkt kunnen worden als nuttig, krijgen de klanten die informatie te zien die hun helpt in hun aankoopproces.


€ 39,00
-
+
Voeg toe aan mandje

De ervaringen van klanten zijn van onschatbare waarde voor iedere webwinkel. Met de geavanceerde review functie kunnen klanten hun ervaringen delen met jou en andere klanten. Doordat de reviews zelf aangemerkt kunnen worden als nuttig, krijgen de klanten die informatie te zien die hun helpt in hun aankoopproces.

Voor jou als webwinkelier heeft dit drie grote voordelen. Allereerst helpen de reviews jou om je webwinkel te verbeteren. Klanten zullen aangeven waar zij ontevreden mee zijn. Producten die consistent slecht beoordeeld worden kun je bijvoorbeeld uit je assortiment halen. Ten tweede kunnen reviews helpen om bezoekers over de streep te trekken. Als een artikel tientallen goede reviews heeft, dan is een klant sneller geneigd tot aankoop over te gaan. Als derde zorgt iedere nieuwe review ervoor dat de pagina als ‘recent gewijzigd’ wordt herkend door zoekmachines.


Technische informatie
Onze geavanceerde review extensie is gemaakt voor Magento 2. De extensie is makkelijk te installeren en te configureren. Geavanceerde configuratie is mogelijk met gebruik van HTML of CSS. De extensie is gebouwd volgens de ontwikkelrichtlijnen van Magento en is volledig open source.

Voordelen:
  • Klanten kunnen reviews aanmerken als nuttig of niet nuttig. Hierdoor komen de reviews die jouw klanten het meest helpen automatisch naar boven.

  • Iedere bezoeker kan een review achter laten. Ongewenste reviews (bijvoorbeeld spam) is makkelijk te verwijderen.

  • Bij iedere nieuwe review wordt de pagina als ‘vers’ aangemaakt door zoekmachines. Op deze manier houden jouw klanten je pagina’s hoog in de zoekmachines.

  • Makkelijk te configureren – in de backend is een module beschikbaar waarmee je het menu makkelijk aan je wensen aan kunt passen.

  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels

  • Krijg tot drie maanden na aanschaf ondersteuning bij problemen

  • Je krijgt een jaar lang gratis updates

De extensies van E-ffect zijn gemakkelijk te installeren en te configureren met deze gids. Kom je er niet uit? Bestel dan hulp bij installatie en wij installeren de extensie voor jou.

magento 2 extensie, geavanceerde reviews, voordelen en mogelijkheden

1. Voordelen en mogelijkheden

Met deze extensie kunnen klanten reviews schrijven en worden deze weergegeven op productpagina’s. Ook kunnen zij oordelen of andermans reviews nuttig zijn. Dit verbetert de verkoop, consumentenvertrouwen en de bezoekersaantallen.

2. Beheer je reviews

In dit veld kan de administrator de score en status van de reviews wijzigen. Ook kun je bekijken wat andere bezoekers vinden van de reviews.

magento 2 extensie, geavanceerde reviews, beheer je reviews

- Version: 1.1 (Oct, 2017) - Compatible with Magento 2.2.x

- Version: 1.0 (Oct, 2016) - Initial release

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geavanceerde reviews
Uw waardering