Mega Menu

SKU
MEXT-01
Waardering:
100% of 100
Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
€ 59,00

Met de Mega Menu extensie voor Magento 2 maak je eenvoudig een makkelijk navigeerbaar menu. Je klanten vinden zo met een paar muisklikken de producten die ze zoeken. Als eigenaar van de webshop kan je alles instellen aan het menu, zoals afbeeldingen of uitgelichte producten.


€ 59,00
-
+
Voeg toe aan mandje


Met de Mega Menu extensie maak je eenvoudig een makkelijk navigeerbaar menu. Je klanten vinden zo met een paar muisklikken de producten die ze zoeken. Als eigenaar van de webshop kun je alles instellen aan het menu. Zo kun je bijvoorbeeld de aandacht van de klant trekken door een tekst in een andere kleur (bijvoorbeeld ‘aanbieding’) te plaatsen achter een bepaalde categorie in je menu. Op deze manier kan je klant niet alleen snel door je webshop heen gaan, maar je kunt de klant ook een duwtje geven in de richting van de meest interessante producten.

Technische informatie
Onze Mega Menu extensie is gemaakt voor Magento 2. De extensie is makkelijk te installeren en te configureren. Geavanceerde configuratie is mogelijk met gebruik van HTML of CSS. De extensie is gebouwd volgens de ontwikkelrichtlijnen van Magento en is volledig open source.

Voordelen:

  • Maak een aantrekkelijk menu voor je webwinkel - Via dit menu kunnen je klanten makkelijk navigeren naar alle onderdelen van je website.
  • Breng een gelaagde structuur aan – In het menu kun je verschillende lagen aanbrengen, waardoor een klant die precies weet wat zij wilt sneller bij een product uit komt.
  • Het menu is volledig aanpasbaar – Voeg blokken toe waarin je aanbiedingen kenbaar maakt of geef aan welke producten nieuw zijn. Het kan allemaal met de Mega Menu extensie.
  • Makkelijk te configureren – in de backend is een module beschikbaar waarmee je het menu makkelijk aan je wensen aan kunt passen.
  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels
  • Krijg tot drie maanden na aanschaf ondersteuning bij problemen
  • Je krijgt een jaar lang gratis updates

De extensies van E-ffect zijn gemakkelijk te installeren en te configureren met deze gids. Kom je er niet uit? Bestel dan hulp bij installatie en wij installeren de extensie voor jou.

Magento 2 Extensie, Mega Menu, Voordelen en Mogelijkheden

1. Voordelen en mogelijkheden

Met de Magento 2 Mega menu extensie kun je een eenvoudig navigeerbaar menu maken waarin de hele catalogus kan worden verwerken. Klanten krijgen labels en categorieën zo makkelijk en snel te zien.

2. Mega menu

Maak het menu vanuit de categorieën pagina. Je kan het type menu, subcategorieën, kolommen en labels hier aanpassen

Magento 2 Extensie, Mega Menu
Magento 2 Extensie, Mega Menu, Blokken

3. Blokken

Users can add blocks to menu to show new arrivals, big sale, featured products, etc and also makes it look more attractive. Blocks can be added on top, left, right or bottom of menu.

4. Instellingen

Beheerders kunnen het menu type, aangepaste links en blokken en categorielabels in het instellingsveld aanpassen

Magento 2 Extensie, Mega Menu, Instellingen

- Version: 1.1 (Oct, 2017) - Compatible with Magento 2.2.x

- Version: 1.0 (Oct, 2016) - Initial release

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mega Menu
Uw waardering