Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
€ 59,00

Geef vaste of nieuwe klanten een shoptegoed zodat ze bij jou blijven kopen. Met de uitgebreide beheersmodule kun je instellen wie wanneer shoptegoed krijgt en wanneer het vervalt. Zo kun je shoptegoed inzetten als effectieve marketingtool! 


€ 59,00
-
+
Voeg toe aan mandje

Het toekennen van shoptegoed aan je klanten is een bewezen manier om de verkopen aan je bestaande klanten te verhogen. Sommige bedrijven kennen shoptegoed toe aan hun klanten als een soort van spaarprogramma, terwijl anderen shoptegoed aan hun klanten geven in het kader van een actie. Het resultaat is hetzelfde; hogere verkopen.

De Magento 2 shoptegoed extensie van E-ffect biedt tal van verschillende mogelijkheden voor jou en je klanten. Je kunt zelf kiezen welke klanten de beschikking krijgen over shoptegoed. Je kunt regels instellen wanneer je klanten shoptegoed krijgen, maar ook wanneer dit tegoed weer vervalt. Je klanten kunnen, mits jij dit toestaat, hun shoptegoed weggeven aan derden; een effectieve marketingtool. Omdat je de mogelijkheid om je klanten een e-mail te sturen wanneer hun tegoed aangepast is, creëer je extra contactmomenten met de klant.

Technische informatie

De shoptegoed extensie van E-ffect is speciaal ontworpen voor Magento 2. De extensie is eenvoudig te installeren en er zijn talloze configuratieopties beschikbaar in het administratorpaneel van de webshop. De extensie is gebouwd volgens de ontwikkelrichtlijnen van Magento en is volledig open source.

De voordelen:

  • Shoptegoed is een effectieve marketingtool die leidt tot hogere verkopen.
  • Klanten kunnen (indien jij dit toestaat) hun shoptegoed weggeven aan nieuwe klanten - een effectieve marketingtool.
  • Het beheerspaneel biedt tal van opties voor de configuratie van de extensie. Bepaal zelf wie wanneer hoeveel shoptegoed krijgt en wanneer het vervalt.
  • Stuur een bericht naar de klant als deze shoptegoed heeft ontvangen.
  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels
  • Krijg tot drie maanden na aanschaf ondersteuning bij problemen
  • Je krijgt een jaar lang gratis updates

De extensies van E-ffect zijn gemakkelijk te installeren en te configureren met deze gids. Kom je er niet uit? Bestel dan hulp bij installatie en wij installeren de extensie voor jou

Magento 2 Extensie, Shoptegoed, Voordelen en Mogelijkheden

1. Voordelen en mogelijkheden

Met de Shoptegoed extensie voor Magento 2 kun je je klanten belonen met tegoed dat alleen besteed kan worden in jouw webwinkel. Een ideale marketingtool!  

2. Overzichtelijke transactiegeschiedenis

Met de Shoptegoed extensie kunnen je klanten eenvoudig hun transactiegeschiedenis in hun account zien. Desgewenst worden je klanten per e-mail gewaarschuwd als er transacties hebben plaatsgevonden. 

Magento 2 Extensie, Shoptegoed, Overzichtelijke transactiegeschiedenis
Magento 2 Extensie, Shoptegoed, Gebruik het shoptegoed

3. Gebruik het shoptegoed

Je klanten kunnen eenvoudig betalen met het shoptegoed uit de online portemonnee. 

4. Voeg geld toe aan je account en maak tegoed over naar vrienden

Met de Shoptegoed extensie voor Magento 2 kunnen je klanten eenvoudig geld op hun account toevoegen. Daarnaast kun je klanten toestaan hun saldo over te boeken naar vrienden. 

Magento 2 Extensie, Shoptegoed, Voeg geld toe aan je account en maak tegoed over naar vrienden
Magento 2 Extensie, Shoptegoed, Saldobeheer

5. Saldobeheer

Als winkelbeheerder kun je eenvoudig het saldo van je klanten beheren. Zo kun je eenvoudig één specifieke klant extra saldo geven. 

- Version: 1.1 (Oct, 2017) - Compatible with Magento 2.2.x

- Version: 1.0 (Oct, 2016) - Initial release

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shoptegoed
Uw waardering