Snelle zoekfilters

SKU
MEXT-34
Voeg toe aan verlanglijst
Op voorraad
€ 59,00

Als je niet precies weet wat voor product je wilt kopen is het vaak moeilijk om het juiste product te vinden in een webwinkel, simpelweg omdat je niet zo makkelijk door een webwinkel kunt lopen als door een echte webwinkel. Met de snelle zoekfilterextensie van


€ 59,00
-
+
Voeg toe aan mandje

Wanneer je niet precies weet wat voor product je wilt kopen is het vaak moeilijk om het juiste product te vinden in een webwinkel, simpelweg omdat je niet zo makkelijk door een webwinkel kunt lopen als door een echte webwinkel. Met de snelle zoekfilterextensie van E-ffect maak je het voor je klanten makkelijk om de producten te vinden die ze zoeken.

Met de zoekfilterextensie kunnen klanten makkelijk een product selecteren op basis van bepaalde producteigenschappen. Klanten hoeven alleen de producteigenschappen die zij belangrijk vinden open te klikken en te selecteren. In het overzichtsscherm zien zij in een oogopslag welke zoekfilters zij aan hebben staan. Doordat de extensie gebruik maakt van de Ajax-technologie hoeft de pagina niet herladen te worden als er de klant een eigenschap aan- of uitvinkt.

Technische informatie:

Onze snelle zoekfilter extensie is gemaakt voor Magento 2. De extensie is makkelijk te installeren en te configureren in het administratorpaneel van je webshop. De extensie is gebouwd volgens de ontwikkelrichtlijnen van Magento en is volledig open source.

De voordelen:

  • Bepaal zelf hoeveel zoekeigenschappen je instelt. Sommige producten hebben veel variabelen, andere producten komen maar in een paar varianten.
  • Klanten kunnen producten selecteren op basis van reviews
  • Het is mogelijk om sliders in te stellen, bijvoorbeeld voor prijs.
  • De extensie maakt automatisch logische url’s voor de verschillende categorieën. Dit zorgt ervoor dat je webwinkel beter vindbaar is via zoekmachines.
  • De extensie is zodanig geprogrammeerd dat de pagina niet herladen hoeft te worden als de klant een eigenschap aan- of uitzet. Zo kan de klant zonder problemen producten zoeken.
  • De extensie ondersteunt meerdere webshops en kan gebruikt worden in meertalige webwinkels
  • Krijg tot drie maanden na aanschaf ondersteuning bij problemen
  • Je krijgt een jaar lang gratis updates

De extensies van E-ffect zijn gemakkelijk te installeren en te configureren met deze gids. Kom je er niet uit? Bestel dan hulp bij installatie en wij installeren de extensie voor jou

Magento 2 Extensie Snelle zoekfilters, Voordelen en mogelijkheden

1. Voordelen en mogelijkheden

Met de Magento 2 zoekfilter extensie kunnen klanten meerdere waarden van dezelfde filter aanzetten zodat ze producten beter kunnen vinden. Ook kunnen filters worden aan- en uitgezet zonder dat de pagina hoeft te worden herladen

2. Filter op waardering

Andermans mening is belangrijk voor klanten bij hun productkeuze. Met de optie om producten te filteren op beoordeling kunnen klanten gemakkelijk vergelijken en kopen.

Magento 2 Extensie Snelle zoekfilters, Filter op waardering

Magento 2 Extensie Snelle zoekfilters, Filter op prijs

3. Filter op prijs

Met deze optie kunnen klanten producten filteren op prijs. Zo zien ze focussen op de juiste producten.

4. SEO

In deze extensie is een functie toegevoegd die helpt met het maken van SEO vriendelijke URL’s

Magento 2 Extensie Snelle zoekfilters, seo

Magento 2 Extensie Snelle zoekfilters, Instellingen

5. Instellingen

De Magento 2 zoekfilter extensie laat je helemaal vrij in de manier waarop je de productweergave wilt laten zien. Alle positionering is mogelijk.

- Version: 1.1 (Oct, 2017) - Compatible with Magento 2.2.x

- Version: 1.0 (Oct, 2016) - Initial release

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Snelle zoekfilters
Uw waardering