Slimme en betaalbare Magento Specialist uit Utrecht

Steeds meer Nederlanders kopen online en de omzet van webwinkels van groeit jaarlijks met meer dan één miljard. Tegelijkertijd is de concurrentie tussen webshops onderling enorm. Een makkelijk navigeerbare, goed uitziende webwinkel, is onmisbaar als u in wilt springen op de kansen die e-commerce bieden.

Wij geloven dat Magento u de basis biedt om een succesvolle webwinkel te bouwen. Het is volledig open source en er zijn veel extensies en templates beschikbaar waarmee u zonder te programmeren uw webshop kunt verbeteren. Wilt u iets anders of iets unieks? Geen probleem, u kunt uw webshop zo programmeren als u zelf wilt. Magento is niet voor niets het meest gebruikte platform voor e-commerce. Daarom ontwikkelen wij uitsluitend voor Magento.

Heeft u bijvoorbeeld een Magento webshop en u wilt uw functionaliteiten uitbreiden? Kies uit één van de extensies. Wilt u overstappen van Magento 1 naar het in november 2015 geïntroduceerde Magento 2? We helpen u graag bij de migratie. Ook bouwen wij nieuwe Magento webshops op maat.

E-ffect bestaat uit een internationaal team van specialisten uit diverse disciplines. In Utrecht staat het hoofdkantoor waar u contact op kunt nemen met René Voorberg voor persoonlijk advies. Er wordt nauw samengewerkt met programmeurs in Ha Noi (Vietnam) waar zes back-end en front-end Magento programmeurs bouwen aan webshops en extensies. Zo krijgt u maatwerk tegen een betaalbare prijs. 

Wilt u een webshop starten? Of gewoon eens wat meer weten over de mogelijkheden, mail dan naar rene@e-ffect.nl of bel naar 030 231 23 03 / 06 45 60 41 97.

E-ffect is een initiatief van internetbureau De Beelddenkers uit Utrecht.