In november 2018 stopt de ondersteuning van Magento 1. Neem nu de stap naar de toekomst!

update mij naar magento 2 x

Magento webwinkel op maat

Pure webshops, zonder fysieke winkel, hebben qua omzetgroei in 2017 een sterk jaar achter de rug: meer dan een miljard euro extra omzet ten opzichte van 2016! Dat concludeert de ING in haar meest recente rapportage over de detailhandel in 2017. Pure players -online ondernemers die alleen een webshop runnen- profiteerden het sterkst in 2017, de omzet nam toe met 20 procent, wat een extra omzet van meer dan een miljard betekent.

Stel, u bent zo’n ondernemer met een eigen (web)winkel. Profiteerde u ook van deze omzet? Of zijn er nog stappen te nemen zodat u er ook van kunt profiteren. Er zijn verschillende manieren om aan uw online omzet te werken. Denk bijvoorbeeld eens aan:

 • De inzet van social mediakanalen als Instagram of Facebook. Een open deur wellicht, maar om elke keer weer een leuk of interessant nieuwtje of foto te delen vergt de nodige creativiteit;
 • Regelmatig nieuwsbrieven uitsturen. Gemiddeld opent 30 procent van de ontvangers nog steeds een nieuwsbrief. Het doorklikpercentage ligt zo rond de 5 procent. Het loont dus nog steeds de moeite uw nieuws te delen met uw klanten;
 • Hoog in Google zien te komen: dat willen we natuurlijk allemaal. Linkbuilding, voldoende (authentieke) content helpt. Daarnaast hecht Google aan schone code en een webshop die draait op een beveiligde server met SSL.

Dit zijn zomaar drie manieren waarop u duurzaam kunt bouwen aan uw online omzet. Maar waar wij van E-ffect in geloven dat de basis goed moet zijn: een goed werkende webshop, waarbij mensen simpel en snel hun product in een mandje doen en afrekenen. We gaan er dan maar even vanuit dat het met de handeling daarna wel goed zit ;).

Wij maken ons idee dag sterk om online met ondernemers mee te bouwen. Dit doen we met maatwerk webshops en extensies die helpen bij de verkoop, SEO of gebruiksvriendelijkheid.


Waarom kiezen wij voor Magento?

 • Magento is een Open Source CMS, waar de community continu bouwt aan modules en het verbeteren van het systeem. De enthousiaste community van developers heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat in oktober 2015 Magento 2 op de markt is gekomen. Magento 2 is veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker dan het in 2008 gelanceerde Magento 1;
 • Magento is solide. We kennen WooCommerce natuurlijk, een prima systeem voor de kleinere webwinkeliers. Helaas wel hackgevoelig en je wilt niet dat de informatie van je klanten wordt gehacked. Daarom kiezen we bewust voor het veilige en solide framework van Magento.

Samen uw Magento webshop succesvol maken

U kent uw product en doelgroep als de beste. Stel, u gaat samenwerken met ons als creatieve nerds, wat kunt u dan verwachten? Op zijn minst dat uw doelgroep eenvoudig en snel een product uit uw webshop kan kopen. Wanneer u uw bezoeker weet vast te houden met leuke acties, zoals kortingscodes of een gratis cadeautje bij aanschaf van producten boven een bepaald bedrag, gaat uw omzet groeien. Wanneer men dan ook nog eens uw website weet te vinden via Google, dan kunt u rekenen op een omzetgroei.

Wij hebben de filosofie dat applicaties simpel, snel en vindbaar moeten zijn. Daarnaast moet uw webshop natuurlijk responsive zijn, omdat steeds meer bezoekers via de smartphone of tablet dingen bestellen. Wat kunt u verwachten van E-ffect?

 • Een slim meedenkend internetbureau uit het midden van het land (Utrecht), dat vanuit marketing meedenkt: hoe kunnen we uw webshop gebruiksvriendelijk en vindbaar maken. converteert uw huidige shop voldoende of is er een maatwerk webshop nodig?
 • Een betaalbare partij. Wij werken met een vast team van programmeurs in Ha Noi (Vietnam). Daar zijn wij open en eerlijk over. Sterke nog, wij zijn trots op ons team dat hele mooie code aflevert. Het voordeel voor u is dat het ontwikkelen, van bijvoorbeeld een maatwerk Magento 2 webshop, of het migreren van uw webshop van Magento 1 naar Magento 2 heel betaalbaar is.
 • Support. Kunt u iets niet vinden? Staat een vertaling niet goed? Wij hebben een vast nummer die u kunt bellen: 030 231 23 03. Mailen kan naar support@e-ffect.nl en wij proberen binnen 24 uur u van een antwoord te voorzien.

Concreet werk maken van uw omzet online met een Magento webshop?

Heeft u een bedrijfsidee of wilt u uw webshop verder optimaliseren? Laten we eens vrijblijvend sparren. Wie weet wordt u op ideeën gebracht die u van tevoren nog niet had. Wij vinden het ontzettend leuk om creatief met u mee te denken en doen om zo uw webshop tot een succes te maken.

Vragen? Bel met René Voorberg via 030 231 23 03 of 06 45 60 41 97.

Schakel E-ffect in voor:

 • E-ffect support
 • E-ffect maatwerk webwinkel
 • E-ffect extensies
 • E-ffect website optimaliseren
 • E-ffect content marketing
 • E-ffect updaten
Persoonlijk advies? Bel Rene voorberg via 030 231 23 03 of 06 45 604197