Onze Werkwijze

Je hebt gekozen voor een webshop voor Magento. Dit betekent dat je vooruit wilt en wilt investeren in de toekomst. Dit betekent dat je toegang hebt tot alle mogelijkheden die Magento en de talloze extensies bieden. Dit betekent dat wij samen gaan bouwen aan een goedlopende winkel. E-ffect denkt met je mee. Dit doen we tijdens het hele proces van voorbereiding, ontwerp, ontwikkeling en nazorg.

Strategie bepalen:

Nieuwe webwinkel

De vragen die wij stellen bij het openen van een volledig nieuwe webwinkel zijn afhankelijk van het stadium van jouw plannen en wat je al weet. Soms voeren wij een goed bedacht plan uit, soms denken we actief met de klant mee over bijvoorbeeld het ontwerp of de marketing. Altijd zullen we de juiste vragen stellen die jou helpen om jouw webwinkel te verbeteren.

Vervanging bestaande webwinkel

Om je bestaande webshop te vervangen moeten we deze goed leren kennen. Daarom komen we bij je langs om je huidige webwinkel te bekijken. En uiteraard stellen we je vragen over de toekomst van je webwinkel. Maar we kijken ook naar de klanten. Hoe komen klanten in jouw webwinkel terecht? Hoe komen ze bij het juiste product uit?

Ontwerp:

Nadat we samen overeen gekomen zijn hoe je webwinkel er precies uit ziet, gaan we aan de slag met een ontwerp. We maken een interactie ontwerp, waarin je kunt zien hoe je webshop er uit komt te zien en hoe de klant door je webwinkel kan navigeren. Eventuele ideeën voor aanpassing worden meegenomen naar de ontwikkelingsfase.

Ontwikkeling:

Onze programmeurs in Vietnam[1]  gaan aan de slag met het ontwerp. Zij bouwen het voor jouw ontworpen thema, installeren de door jou gekozen extensies en zetten de webshop live op een testomgeving. Het is mogelijk om deze ontwikkelingen live te volgen via Basecamp. Op deze manier zie je je webwinkel vorm krijgen. Ziet iets in het echt er toch iets anders uit dan in het ontwerp? Geen probleem, we passen het aan. Als de webwinkel af is, zetten we deze live, zodat je klanten er bij kunnen. Ben je nieuw met Magento, dan krijg je van ons een training zodat je je webwinkel zo makkelijk mogelijk kunt inrichten.

Nazorg:

Ook na het opleveren van de webshop komen er wellicht nog een paar dingetjes aan het licht die je het liefst anders had gezien. Geen probleem, deze passen we voor je aan. Afhankelijk van onze afspraken blijven we je webwinkel onderhouden. Wij zorgen ervoor dat je webwinkel veilig blijft en dat al je extensies up to date blijven.